Klippforsens Kennel
 
070420 090818  110920
Kenneln Nyheter Våra Bretoner Kullar Galleri Kontakt Länkar Temperatur

070420

Bretonvalpar födda 20070420

Fakta om kullen

Mor: Höghalsens WR Eira

Far: Beyaz Töjre

 

 

Placering av valparna

  Klippforsens Tyra-Rex har tidigare gått under namnet  minstingen som vi kallat henne. Född som nummer två i kullen och som tik nummer 1. Tyra stannar hos oss i Lycksele och blir Karins.
  Klippforsens Tella har vi kallat Smiley pga. sitt mönster på ryggen, hon är född som tik nummer 4 och varit tyngst under de första veckorna. Tellas nya hem är Frösön Östersund.
  Klippforsens Tiara (Bella) har haft namnet Färgstänket pga. sina prickar på ryggen, har även ibland fått heta det lilla gristrynet och född som tik nummer 2. Nytt hem i Krylbo.
  Klippforsens Totte den förstfödde valpen hos oss ser ut att bli en kopia av sin far Beyaz Töjre. Tottes nya hem blev i utkanten av Oslo.
  Klippforsens Tino den mindre av de 2 killarna är väldigt lik Eira som valp. Tinos nya är i Holmsund.
  Klippforsens Tindra är den mörkaste i hela kullen tidigt pigmenterad och lätt att känna igen, Tindra är född som tik nummer 3 och hennes nya hem blev Åskilje.
  Klippforsens Troja är den valp som föddes efter att vi trodde att allt var klart, en liten söt tik kallad blåögat eftersom det bruna runt ena ögat var så mycket mörkare född som tik 5. Trojas nya hem är i Järkvissle.